Alpha Lipid

Photobucket
March 2009
M T W T F S S
    Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Selamat Pengantin Baru

Untuk Yang Berhormat Khairur Rizal. Hihihi..

YB ni classmate (kiter sekelas ke eh?) time gua kat AIM dulu. Lama dah.. time tu bangunan MARA tu pun ada lagi. Abes kelas buleh lepak kat MSM lagi. Skang dah kene runtuh.. sob sob. Sedih benar rasanyer. Camner nak tunjuk tempat belajar kat anak cucu nanti?

Last week weddingnyer ni tapi baru arini buat entry. Malas kan ? Memang pun.. kejap kejap hujan.. kejap kejap panas. Mood pun jadik sama jugak. Kejap rajin.. baru nak update.. malas plak. Wakakaka

x-aimians 96-98

x-aimians 96-98

yb-kenduri

Me, Falsya (bukan aimian ni), Anum, Mek Na n Azah.

Pejam celik pejam celik, laaa.. dah berbelas tahun dah kan kiter berkawan. Lama tu. Yelah, dari berusia belasan gitu.. anak dara lagi… solid molid.. skang dah berapa eh umur kiter ni? Apa pun, memang besh sangat lah sekali sekala join kenduri classmate camni. Dah cam reunion pulak. Maybe next time, kiter kene buat proper reunion kut. Kat hotel ke.. jemput Faizal Tahir nyanyi ker.. baru cun eh. Naper Faizal Tahir? Gua punyer suka ah… abe superman tu !

P/S : Sedap betul minum sirap kat kenduri. Tak sama pun cam sirap kat Medan Selera Idaman tu. HIhi

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Selamat Layan Daging Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Selamat Hari Raya Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Selamat Berpahala Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


1 comment to Selamat Pengantin Baru

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: