Alpha Lipid

Photobucket
March 2009
M T W T F S S
    Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categories

Archives

Where Moms Unite



Clearkan lagi..

Mari clearkan duit seciput yang ada dlm purse dengan berbelanja di MPH Stock Clearance di Taman Mayang, PJ. Walaaupun tak semeriah MPH Warehouse sale, tp kire ok lah. Dari berbelanja kat MPH kedai tu.. sesekali layan buku lama lama kat stok clearance ngan harga murah pun syiok juga. Ader jugak laa buku baru.. Shopaholic & baby tu baru 15 hengget. Twilight series pun still berlambak lambak. Memacam buku yang ada..

MPH Stock Clearance

MPH Stock Clearance

Orang tamak cam gua ni .. memang tak reti nak beli buku sebijik dua. Wahaha. Maner taknyer.. amek sebuah.. RM 10, amek lagi.. RM15.. sedar sedar.. ya rabbi. Seratus lebih dah. Puas hati jugak laa.. pasal takder laa bersesak sangat. Kepanasan  jer yang tak tahan tu. Panasnyer..

Buat yang berminat, besok last day. Kat Mayang Plaza (Lim KOk Wing lama), Taman Mayang..PJ. Pergi.. jgn tak pergi. Hihihh. Parking jangan risau. Ader basement parking dan parking tepian jalan pun ada jugak. Buku buku keluaran aper eh.. yang geng Gila-Gila tu pun ada. Buku kanak kanak pun banyak. Pendek ayat.. semua ada.

P/S : Nak carik Night World 3. MPH The Curve out of stock. MPH maner ader ek?

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google

Share/Save/Bookmark

Related posts:

  1. Sale lagi dan lagi Hello there! If you are new here, you might want...
  2. Hati yang kechiwa Hello there! If you are new here, you might want...
  3. Saya Dah Jatuh Chenta Hello there! If you are new here, you might want...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.


6 comments to Clearkan lagi..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: