Advert

Go to Mama Panda's FB Page
Archives
Categories
Calendar
August 2014
S M T W T F S
« Jul    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Instagram
 

Kalaulah kan

Kalaulah tulis blog ni senang.. masa drive.. otak terpikir nak tulis entry pasal hari ni..

Balik je.. bukak laptop… lalalalaaaa.. dah siap berentry entry. Hidup pun happy. NN pun bagi banyak sen.

Tapi bak kata orang.. perkataan kalau ni tak elok. Jadi abaikan je laaa eh. Hadap jer laaa time m huruf besar menimpa diri.. Masa rajin pulak.. tengah menaip, mektot datang.. memi.. what’s this.. what’s that. Last last lupa dan tersadai dalam draft berkurun lama. Pastu.. eh.. nak update blog… ebok pulak. Orang tengah baru boleh duduk sendiri. Ngesot 2-3 inci… sibuk laa tertonggeng tonggeng nak duduk. Last last.. nah.. tertomoih dahi endol tu.. keriau. Memi pon cannot laaa type … offkan laptop.. maka melayan laa anak anak.

Ini baru dua kan.. kalau 3-4? Cewah. Cita cita nak menambah tu dah ada… tunggu laaa kut dipermudahkan dan dimakbulkan Tuhan. Umur dah makin lanjut. Sama lanjut dengan ( Y) hantu kopek. Terpaksa laaa CikNon ni bekerja keras.

Yer… sekarang no more gua gua lu lu. Sopan kan? Rasa nak pakai Kak Non je.. sebab mmg ramai panggil kak non dah. Tapi ada kawan tegor serupa kakton. Jadinya guna nama yang kawan baik pnaggil laa. Ciknon pon ok dah. Ke Kak Non? Ke Kak ANgelina ? kak Jolie? Kak Erra?

Senang tulis blog. Nak citer pasal takdak masa nak tulis entry.. tup tup dah jadi satu entry. Alah.. senang cakap.. kalau blog tak berupdate tu.. malas la. Hihih.

Belum ucap lagi kan Selamat berpuasa dan selamat berbuka puasa dan selamat hari rayalah.. kut nanti tak terupdate masa raya. Maaf zahir batin..

Sambil sambil tu.. mari kita mendoakan kesejahteraan dan keselamatan saudara kita di Gaza.

Nak gamba? Boleh boleh.. takdak permintaan pun mmg kami nak buh pon gamba.

Abam Ebok tido memang muka ada sikit macho. Ini kita panggil. macho macho kembong.

P/S : Ephyra trial pack for RM60 (free shaker) & Premium Pack for RM180 (free shaker & recycle bag). Free postage sudah tentu uols.. 

Home tak berapa sweet home

After 2 minggu di Tepeng.. kami pulang juga ke Kota Bharu semalam. Itu pun tak plan. Plan nak balik Rabu. Tak jadi balik rabu sebab malas nak balik n plan nak g muzium pulak.

Tak berapa penat pun travel dgn kereta ni tp kalau jalan macam highway utara-selatan tu.. mesti lagi best. Selesa sangat. This time ada sket letih sebab banding dgn masa travel ke Tepeng aritu… ezra mmg tak banyak ragam. Time balik… bkn main dia. Kejap2 nanges nak beriba. Gerammmm je kaknon tau…

image

Dengan lidah tersentil… ael ael… lena time ni. Yang tak lena langsung… kakjel tu haa…sat sat duk cakap i dont want kelantan. I want my house. Apa… dia ingat rumah dia kat mana…. london? Zimbabwe? Sekali.. dia cakap.. i want kota bharu. Deýyyy… kota bharu bukan kelantan ke? Sekali dia jawap… i want kota bharu, kl. Nah haiiiii… kota bharu kat kl. Mak pon baru tahu, nak…

image

Maafkan kakjel ni. Dia belum pandai baca peta. Agak keliru…

P/S: tiba tiba rasa nak pindah tepeng je. Bos pun dah syok duk tepeng ni… hihi

Hear ye hear ye

Cewah..

Promotion gilamg gemilang Ephyra datang lagi.
image

Menarik kan… RM180 saja chek oi. Murah murah.. mmg murah. Itu sekotak ya.. postage adalah free, shaker adalah free dan woven bag juga free.

Untuk 2 kotak? Nak murah? Boleh chek chek oi…. kak non kasik

RM340 untuk 2 kotak
RM490 untuk 3 kotak

Nah…. harga camne lagi hangpa nak. Hihihi. Mai mai lekaih order. Sempat lagi nak cantik dan sihat sebelum raya…

Whatsapp 0123531082 cepat cepat secepat mungkin..

Kak non tuuuunggguuuuuu

P/S Jangan lupa follow IG kak non ya adik adik semua…

Stress

Stressnya hari ni….

Pagi ni hantar hazel gi skool. Balik fari hantar mek tu… terus siap2. Siapkan ebok…. nak g spital. Vacc utk 5 bln dgn rota sekali.

Minyak kereta pulak merah pulak. Sampai spital perdana, ya rabbi…. darah tinggi gua. 30 min tawaf spital carik parking. Boleh sewel ok. Hampir menangis jugak la…. dengan ebok boring.. tawaf ke 10 dah start nanges dah…

Atas belas ehsan abg guard… dpt la parking last2. Tp stress tetap stress sbb dah buang masa duk carik parking… takut sgt tak sempat amek kakak jayjel pulok.

Stress seorang surirumah merangkap supir….

image

P/S: ephyra promo… sekotak rm180 je starting 28 april ni. Faster faster… book ur box today….

Related Posts with Thumbnails